Общо показвания

септември 12, 2011

Смотан педал в ефир

Става дума за Миро в предаването "Гласът на България".
Само за една вечер малоумните му коментари минават всяка граница:

Коментар номер 1: "сигурен съм че това зпълнение направи едни "щастливи" хора още по-щастливи (за песен на Лили Иванова)

Коментар номер 2: (към Марто) Неудобно ли ти стана (след като на сцената танцуваха двама полуголи красавци за "украса" на песента на Lady Gaga.

Сценка (не е коментар но си е номер 3): Какви бяха тия заигравки с девойката, опипвания, въздишки и тн? Горещо му станало. Таратанци.

Мирославе! Гей с гей такъв! Престани да се правиш на мъжкар, че вече всички ни е гнус от поведението ти. Водиш по гнусотия дори пред тая кокошка Мариана с нейното "Ами щом хората го харесваааат... аз нямам коментар". Що нямаш? Щото туркиня изпя българска песен за това ли нямаш? Ами за Александър, който изпя турска имаше ли? Тъпа пача. Много разбира от музика вече. Онзи път когато пя с другите ученици видяхме колко струваш. Най-зле пееше от всичките!

Изобщо в България всички са големи разбирачи и разбират от всичко и смятат че трябва да се покажат колко са ербап по национална телевизия. Аз знам, че Мирослава е тъпа овсъ, достатъчно обикаля педерастките чатове, та е налитала и на мои познати. Ама то бива наглост бива... всичко си има граници!

Няма коментари: